Account aanmaken

Maak een account aan op Mijnbadmintontraining.nl.

Neem je een free account dan krijg je toegang tot meer oefenvormen en meer data in de kennisbank. Tevens krijg je algemene informatie over Mijnbadmintontraining.nl en updates.

Neem je een premium account dan krijg je voor slechts €2,99 per maand (€35,88 per jaar) toegang tot alle oefenvormen op deze site en de beschikking over alle extra funtionaliteiten en services (zoals de mogelijkheid om alle trainingen in PDF te downloaden en de service 'vraag de trainer'). De betaling gaat via iDeal en wordt verrekend per jaar. Je hebt dus een jaar toegang als premium lid.

  Openbaar Free Premium
RegistratieGeenAlleen naam en emailProfiel
Beschikbare oefenvormen515Alles
Oefenvormen in pdf beschikbaarNeeNeeJa
Oefenvormen thema’s *Nee1 thema3 thema's
Instructievideo’s **510Onbeperkt (20+)
Kennisbank3 items5 itemsAlles (8+)
UpdatesNeeAlgemeenGepersonaliseerd
Module Stel je trainersvraagNeeJaJa
Content creator ***NeeNeeJa
   
* Minimaal drie keer per jaar worden er oefenvormen buiten het reguliere aanbod van trainingen toegevoegd. Bijvoorbeeld rondom feestdagen en tijdens de zomerperiode.

** Wordt uiterlijk 31 december 2017 toegevoegd

*** Mijnbadmintontraining.nl is van en voor trainers en begeleiders. Op basis van de behoefte van de gebruikers worden informatie en functionaliteiten toegevoegd.

Account maken

Toch premium? Klik hier Toch gratis? Klik hierDoor je te registreren op deze site geef je Badminton Nederland toestemming om servicegerelateerde e-mails te sturen (bijvoorbeeld notificaties).
Een premium lidmaatschap wordt aangegaan voor een jaar. Na registratie word je automatisch doorgestuurd naar de betaalomgeving. Na de betaling van € 35,88 ben je automatisch premium lid en heb je toegang tot alle trainingen op deze website.