Word lid

Badminton Nederland biedt via Mijnbadmintontraining.nl oefenvormen en kennis aan om trainers/begeleiders van verschillende groepen badmintonners op diverse niveau's te ondersteunen. Wanneer je niet geregistreerd bent krijg je een preview van Mijnbadmintontraining.nl: je hebt toegang tot enkele oefenvormen en een deel van de kennisbank. 

Wanneer je lid bent, krijg je meer. Er zijn twee soorten lidmaatschappen: het free account en het premium account.

 

* Minimaal drie keer per jaar worden er oefenvormen buiten het reguliere aanbod van trainingen toegevoegd. Bijvoorbeeld rondom feestdagen en tijdens de zomerperiode.
*** Mijnbadmintontraining.nl is van en voor trainers en begeleiders. Op basis van de behoefte van de gebruikers worden informatie en functionaliteiten toegevoegd. 

 

Free account

Met het free account registreer je jezelf gratis. Je geeft een emailadres op, waarmee je je ook inlogt en je krijgt direct toegang tot een beperkt aantal oefeningen per doelgroep. Tevens krijg je automatisch een berichtje van ons als er nieuwe oefeningen beschikbaar zijn.

Ja ik wil een free account

Premium account

Om alle trainingen te kunnen bekijken word je premium lid . Voor slechts €2,99 per maand krijg je toegang tot alle oefenvormen en data in de kennisbank, heb je de mogelijkheid om een training in PDF te downloaden en uit te printen en krijg je gepersonaliseerde updates. Tot slot kun jij mede bepalen welke functionaliteiten Mijnbadmintontraining.nl in de toekomst moet krijgen om jou nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Ja, ik wil een premium account